Tehotenske-tricko

Vtipná těhotenská trička

Chcete se i v těhotenství oblékat stylově? Pokud hýříte humorem a ráda byste pobavila i své okolí, doporučujeme vám pořízení vtipného těhotenského trička. Veselý motiv řeší potisk nebo nápis aplikovaný přímo na tričku. Výhodou takového těhotenského oblečení je, že vyjádří vaše pocity a také je maximálně pohodlné, jelikož se dokonale přizpůsobí velikosti vaše ... Číst dále »
kytičky z organzy

Vánoční dárky od srdce

Před pár lety jsem se rozhodla, že budu svým blízkým dávat dárky ručně vyrobené. Tak, jak jsme to všichni dělali na základní škole, budu dárky opět sama vyrábět. A tak se vždy v říjnu u nás doma rozjede Ježíškova dílnička a já se ponořím do nějaké výtvarné techniky. Je to krásný relax. Dárky navíc mají tu výhodu, že jsou originální, od srdce, na míru obdarov ... Číst dále »
Med pro miminka

Med pro miminka, děti a dospělé

Zejména na podzim a v zimě se stává oblíbenou pochoutkou mnoha lidí čaj s medem. Bojujeme s ním proti nachlazení a chřipce, často jej užíváme i jako prevenci anebo prostě milujeme jeho chuť. Od té doby, co jsme si pořídili včely, med jíme celý rok a dáváme ho i dětem – do kaší, do bílého jogurtu, do domácích sirupů nebo jen tak na lžičce místo lízátka. Často ... Číst dále »
inzerce zdarma

INZERCE ZDARMA!

Inzerce zdarma: 100 inzerátů pro každého inzerenta! Hledáte přivýdělek na mateřské "dovolené"? Baví Vás ruční práce, šijete dětské oblečení, vyrábíte handmade hračky nebo nabízíte speciální služby pro těhotné, rodiny či děti? Na internetovém jarmarku mamaservis.cz je inzerce zdarma. Těšíme se na Vaše příspěvky! Chybí Vám něco na webu, máte otázku nebo ... Číst dále »
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vítejte!

Vítejte na mamaservis.cz! Nový internetový jarmark tvořivých rodičů. Přečtěte si více v sekci o nás. ... Číst dále »

Články

Inzerce